KattenThuisZorg

Dierenspeciaalzaak Leiderdorp Online biedt u de mogelijkheid om tijdens uw afwezigheid i.v.m. vakantie, weekendje weg of een andere reden uw kat(ten) te verzorgen aan huis zodat u zich over hun geen zorgen hoeft te maken.

Wat houdt de katten thuiszorg in?
Een medewerker van Dierenspeciaalzaak Leiderdorp Online zal vooraf bij u thuis langskomen om kennis te maken en met u te bespreken wat uw wensen zijn qua de verzorging van uw kat(ten) tijdens uw afwezigheid.

Bij de Kattenthuiszorg van Dierenspeciaalzaak Leiderdorp Online is (bijna) alles mogelijk om uw kat(ten) de optimale verzorging te geven tijdens uw afwezigheid:

– Keuze uit 1 of 2 bezoeken per dag;
– Verschonen van de kattenbak;
– Verversen van het water;
– De katten voorzien van de juiste voeding;
– Aanvegen/stofzuigen van de ruimte waar de kattenbak staat;
– Ontlasting uit de kattenbak zullen wij meenemen om nare luchtjes in huis te voorkomen;
– Toedienen van medicatie als dit van toepassing is;
– Bij gezondheidsklachten een bezoek brengen aan uw dierenarts.

Plantjes in huis en/of tuin:
Naast de verzorging van uw kat(ten) zullen wij als dit nodig is ook gelijk even de plantjes in huis en/of in de tuin water geven.

Boodschappenpakket:
Hoe lekker is het als u ‘s avonds laat thuis komt van uw vakantie en er zijn een paar boodschapjes voor u gedaan zodat u niet gelijk
‘s morgens naar de supermarkt hoeft te rijden.
Wij verzorgen uw hoofd noodzakelijke boodschappen zodat u ‘s morgens nog even kunt nagenieten van de mooie vakantie die u heeft gehad.

Bij de kattenthuiszorg van Dierenspeciaalzaak Leiderdorp Online is (bijna) alles mogelijk. Voor meer informatie en kosten over de kattenthuiszorg kunt u contact opnemen via de contact pagina of met 1 van onze vestigingen in Scheveningen en Voorschoten en vragen naar Remco of Bas Hegi.

Stelt u liever uw vragen via WhatsApp dan kan dat op het nummer 06-21335587